„И-плеј“ објавио нови сингл пред пети албум

Београдска рок група „И-плеј“ објавила је нови сингл „Срешћемо се неки други пут" који је уједно и најава њиховог петог студијског албума.

Након радијске промоције, бенд је одлучио да своју публику обрадује и спотом. Директор фотографије и режисер је веома талентовани Лука Трајковић, асистент режије - Никола Полић, монтажер - Бојан Дмитрашиновић, сценограф - Нађа Трајковић, а као главни глумац појављује се Младен Вуковић.

„Један део спота снимљен је у Београду, а други део у царинској зони у Сремској Митровици и хвала свим запосленима у царини који су били са нама тог дана. Како је снимање било у свитање, знам да им није било лако да устану у три часа ујутру и дођу на радно место пре радног времена. На снимању смо се прилично смрзли, али смо хтели да добијемо то природно сивило и плаветнило које је замислио наш сниматељ Лука Трајковић“, рекла је Маја Цветковић поводом новог спота.

Песма Срешћемо се неки други пут је снимана у студију „Сиена“, а аудио-продукцију потписује Воја Аралица.

Управо због великог задовољства како је песма испала у студију, група је приоритет дала радијској промоцији што у данашње време и није редовна појава.

„Намерно смо мало одложили емитовање спота на интернету и било нам је баш занимљиво да пратимо обожаваоце који су били збуњени нашом кампањом да желимо да оживимо радио и да се сингл прво заврти на радио и тв станицама. Испало је супер, пошто су нам људи стално писали и коментарима није било краја. Људи су просто навици да једним кликом дођу до свега што их занима. Ми смо их овим потезом позитивно збунили - морали су да прате одређене радијске и тв емисије“, објашњава Цветковићева.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво