Блекбер представио нови албум

Амерички уметник, текстописац и продуцент Блекбер представља нови албум „Сајберсекс“ већ годинама сарађује са многим музичарима и стоји иза значајног броја великих хитова – песма за коју је одговоран, између осталих, јесте чувена "Boyfriend" коју изводи Џастин Бибер.

Блекбер наставља своју традицију музичких сарадњи и са издањем Сајберсекс, на ком се могу чути и Ту чајнз, Тинаше, Хејо и Рик Рос.

Сајберсекс се састоји од 14 песама препуних иновативних мелодија, које су надасве савремене и прикладне музичким трендовима који су доминирали листама у 2017. години.

Албум почиње експлозивном Gucci Linnen, на којој се јавља Ту чајнз, а Блекбер репује о луксузним тенденцијама које тренутно дефинишу његов живот. Top Priority је ритмична РНБ балада у којој Хејо спомиње Мис Индепендент, девојку која представља својеврсни лајтмотив у његовој музици.

Блекбер има свега 27 година и већ је ветеран музичке индустрије. Ако је Сајберсекс било какав показатељ, јасно је да га чека дуга и фасцинантна каријера.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво