Остављена невеста Деми Ловато

Дуго очекивани спот за песму "Tell Me You Love Me" Деми Ловато стигао је на интернет и у првих двадесетак сати прикупио више од седам милиона прегледа. Разлог за то је нестрпљење обожавалаца певачице који су пожурили да виде каква судбина је задесила њихову љубимицу у улози невесте.

Лепа али, по свему судећи, несрећна млада само тражи од свог изабраника да јој каже да је воли, што је и назив песме – Tell Me You Love Me. Он то не чини, већ се пред гостима на венчању окреће и оставља изненађену Деми.

Миљеник женског дела публике, глумац Џеси Вилијамс (прославио се улогом младог доктора Џексона Ејверија у серији Увод у анатомију) игра вереника који се бори са љубомором и неповерењем. 

Овај избор тима младе певачице наишао је на одобравање, али то што је оставио Деми на дан венчања неки њени обожаваоци неће му опростити.

Америчка певачка звезда, међутим, нема разлога за незадовољство. Успеси на пословном плану ређају се један за другим: песма Sorry Not Sorry и даље је међу првих 10 на Билбордовој листи 100 најуспешнијих, а сарадња са Луисом Фонсијем Echame la culpa полако се пробија до срца публике, пише музички портал Идолатор.

Такође, реакције на сингл Tell Me You Love Me су одличне, а публика је жељно ишчекивала спот тако да песма претендује да постане још један Демин хит.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво