Музика као лек за душу и тело: Мали Џони спрема самостални концерт

Музика и покреће и инспирише и прија. А многобројна истраживања показују да је музика и лек, и за душу и за тело. Инспирацију у рок музици пронашао је и Никола Ранковић, познатији као Мали Џони - најмлађи рокер на нашим просторима. Ових дана са својим бендом припрема и први концерт.

Сви га зову Мали Џони, а мали Џони напунио је 14 година, и одлучио да баш на дан када слави рођендан, отпочне и припреме за први самостални велики концерт.

Свирао је већ и на Ташу, на Тргу републике... али, каже да је дошло време за први прави велики и баш његов концерт.

Најмлађи рок гитариста, не само на нашим просторима, Никола Џони Ранковић расте у великог рок мајстора, тврде они који ће на његовом концерту бити и специјални гости.

„Нема ту баш много савета, ту се свира, вежба, кад се увежба, изађе се на бину и одсвираш онако како ти каже срце“, каже Вицко Милатовић из „Рибље чорбе“.

„Жеља нам је да догурају што више, што даље кад је рокенрол у питању. Зато имају нашу несебичну подршку, свих чланова 'Ју групе' и свих осталих који се баве рокенролом“, истакао је Жика Јелић из „Ју групе“.

Гости на концерту који се одржава 23. децембра у „Божидарцу“, биће и Саша Локнер, Шваба из „Оргазма“, Крле из „Генерације пет“ и многи други.

За концерт, Џони увежбава и своје ствари са албума Терам по своме, али и песме омиљених бендова: „Сад вежбамо, ради се стално, као што видите овде код нас је живо“.

Сви који дођу на први самостални Џонијев концерт видеће и изложбу фотографија наше рок сцене.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво