„Краљица“ Џеси Џеј

Енглеска певачица Џеси Џеј представила је још један сингл – "Queen" – који ће се наћи на њеном предстојећем албуму "R.O.S.E.", најављеном за почетак наредне године.

Три године након последњег албума Sweet Talker, Џеси Џеј се вратила песмом Real Deal и почела постепено да открива елементе предстојећег издања.

Aлбум R.O.S.E. je прво најавила синглом Think About That, као и песмом Not My Ex, а сада представља нови сингл Queen који је продуцирао ди-џеј Кампера.

„Написала сам ову песму јер сви треба да се подсетимо да смо лепи и изнутра и споља. Ово није још једна песма за мене, ово је начин размишљања и својеврсна мантра коју сви заслужујемо. Хвала вам на безусловној љубави и подршци. Све вас волим“, рекла је Џеси Џеј о новом синглу.

R.O.S.E. је акроним за Realizations, Obsessions, Sex и Empowerment (Остварења, Опсесије, Секс и Јачање), тачније, за све теме које ће бити обрађене на албуму који се у Србији очекује почетком 2018. године.

Највећи утицај на нови албум су имале музичарке као што су Џил Скот, Ерика Баду, Лорин Хил и Витни Хјустон. „Музика коју сам створила за овај албум је музика коју слушам. То је највећа промена коју сам желела да направим – да могу да пустим свој албум код куће и да желим да га слушам. И желим“, истиче Џеси.

Сингл Queen је у Србији доступан преко сервиса Дизер и Гугле плеј.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво