Новим синглом „Ђе Ће Ко“, Френки, Контра и Индиго најављују албум „Егзил“

„Ђе Ће Ко“, песма к'о створена за одјекивање из кола и са журки, представља енергичну припрему пред музичко узлетање – албум „Егзил“, тврде Френки, Контра и Индиго.

Продукција иза које стоји Индиго је изузетно инвентивна, а Френки и Контра звуче агресивно и самоуверено, наводи се саопштењу.

Марио Илић је режирао спот, такође снимљен у Јапану, и он функционише као идеална позадина за енергију којом Френки, Контра, Индиго одишу.

Мало више од годину дана након изласка албума Путања, Френки, Контра и Индиго се враћају и доносе 13 нових песама протканих самоувереношћу и вештином.

Процес креирања матрица и текстова за албум Егзил је трајао годину дана. Албум је од јуче доступан у дигиталној претпродаји на сервису Гугл плеј.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво