Стиже краљевство Емели Санди

Након наговештаја у виду сингла "Starlight", британска певачица Емели Санде и спотом за ту песму званично је најавила нови албум "Kingdom Coming".

Ново Емелино издање долази након прошлогодишњег албума Long Live the Angels.

Синглом Starlight, шкотска кантауторка нам је дала до знања да је тренутно истински срећна: „Starlight је прави показатељ тренутног стања мог живота – стварам музику која ме чини срећном, и заљубљујем се у њу. Заљубљеност је чаробно осећање и дала сам све од себе да га претворим у стихове и мелодију ове песме“.

Kingdom Coming доноси пет потпуно нових песама, као и Starlight у акустичном издању. Албум је препун фасцинантних сарадњи: Soon, Higher и Kingdom Coming на којима су јој се придружили ем-сијеви Дејв Ист, Гигс и Реч 32 (Wretch 32).

„Не могу да опишем колико сам срећна што могу да поделим ово издање са вама. Насловница је фотографија мог оца и мене, настала 1992. године, а ово издање је снимљено са потпуном уметничком слободом и из чисте страсти. Позвала сам пријатеље да ми се придруже и да се изразе без икаквих ограничења. Изузетно ми је драго што су Гигс, Дејв Ист и Реч 32 сарађивали са мном“, нагласила је Емели.

Издање Kingdom Coming у Србији је доступно преко сервиса Дизер и Гугл плеј.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво