О каквом кивију пева Хари Стајлс?

Нова посластица за обожаваоце Харија Стајлса је видео-спот за песму "Kiwi". Редитељи су признати креативни амерички тим "Us", Крис Барет и Лук Тејлор. У споту, снимљеном у Енглеској, појављује се нова глумачка нада, Бју Гадсдон, девојчица која је филмски деби имала у најсвежијем наставку „Звезданих ратова“.

Сингл Kiwi налази се на првом соло албуму младог певача, Harry Styles, који је изашао у мају ове године. На издању, које се у продаји налази и код нас, налази се десет песама, укључујући и први Харијев платинасти хит сингл Sign of the Times.

Соло првенац Харија Стајлса већ је постао део музичке историје, јер је у Америци забележен као најпродаваније деби издање када су у питању британски извођачи, а уз то је освојио врхове топ-листа албума у чак 55 земаља.

У овој години, 23-годишњи Стајлс је доживео и званични глумачки деби, у епском ратном спектаклу редитеља Кристофера Нолана Денкерк, који је један од најгледанијих филмова лета у Америци.

Некадашњи члан групе "One Direction" тренутно је на распродатој турнеји Harry Styles Live on Tour која ће се из мањих, интимних сала пребацити у Арене, на пролеће наредне године.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво