О каквом кивију пева Хари Стајлс?

Нова посластица за обожаваоце Харија Стајлса је видео-спот за песму "Kiwi". Редитељи су признати креативни амерички тим "Us", Крис Барет и Лук Тејлор. У споту, снимљеном у Енглеској, појављује се нова глумачка нада, Бју Гадсдон, девојчица која је филмски деби имала у најсвежијем наставку „Звезданих ратова“.

Сингл Kiwi налази се на првом соло албуму младог певача, Harry Styles, који је изашао у мају ове године. На издању, које се у продаји налази и код нас, налази се десет песама, укључујући и први Харијев платинасти хит сингл Sign of the Times.

Соло првенац Харија Стајлса већ је постао део музичке историје, јер је у Америци забележен као најпродаваније деби издање када су у питању британски извођачи, а уз то је освојио врхове топ-листа албума у чак 55 земаља.

У овој години, 23-годишњи Стајлс је доживео и званични глумачки деби, у епском ратном спектаклу редитеља Кристофера Нолана Денкерк, који је један од најгледанијих филмова лета у Америци.

Некадашњи члан групе "One Direction" тренутно је на распродатој турнеји Harry Styles Live on Tour која ће се из мањих, интимних сала пребацити у Арене, на пролеће наредне године.

број коментара 2 пошаљи коментар
(четвртак, 09. нов 2017, 20:14)
anonymous [нерегистровани]

Jel se njemu devojka zove kivi ne zna di mu kraj.

Ali posto je navedeno u tekstu da je clan direkcije za jedan smer, to govori sve. Znaci pesma je smisljena da nema nikakav smisao i da prosto siri konfuziju kod ljudi. Eh nekada su pametniji ljudi koristili metafore u pesmama na razne teme, a sad je dovoljno laprdati na neki bit i eto ti hita. Sto bi reko rambo samo urbano, urbano.

(четвртак, 09. нов 2017, 19:36)
Sandra [нерегистровани]

Harry Styles

Album je fantastičan, ali je njegova distribucija kod nas, nažalost, loša. Tražila sam ga na svim mogućim sajtovima za koje znam da prodaju inostrane muzičke diskove, pronašla sam ga samo na jednom, ali se vodi kao rasprodat. Nadam se da ću ga uskoro negde pronaći, jer sam albumom oduševljena. U pesmi KIWI peva o devojci kojom je opčinjen, a koja je verovatno Novozelandjanka i mislim da je tu leži caka kada je u pitanju naslov pesme, jer se voće i ptice ne spominju. Spot je presladak, a pesmu bih mogla da slušam ceo dan. : )