Идеална песма за гледање заласка Сунца!

"Does It Feel Like Falling", песма коју доносе Алекс Ајоно и Тринидад Кардона, „савршена је позадина за гледање заласка Сунца“.

Пре мало више од пет година, млади Алекс Ајоно је на свом каналу Јутјубу поставио обраду песме Secrets, хита групе „Ван рипаблиц“ (One Republic).

Од тог тренутка надаље, његов канал је прикупио преко пет милиона пратилаца, а Алекс се већ налази на прагу међунаородне соло каријере.

Издвојио се маштовитим обрадама познатих хитова, а распон жанрова којима влада је индикација његове блиставе будућности.

Алекс је своју соло каријеру започео неодољивим сингловима Work The Middle и Question, а песма која је уследила јесте фасцинантна Does It Feel Like Falling.

Алекс и Тринидад Кардона, млади р'н'б певач, удружили су се на овом хиту који функционише као „савршена позадина за гледање заласка Сунца“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво