Концертом у Новом Саду почиње обележавање јубилеја 25 година „Неверних беба“

„Неверне бебе“ ће следеће године прославити 25 година постојања. Уводни концерт обележавања јубилеја уједно је и последњи концерт велике летње турнеје „Прича о нама“ у оквиру које је током лета одсвирано 35 великих концерата у региону и биће одржан у Новом Саду 10. новембра, у великој сали Српског народног позоришта.

Биће то први велики наступ у Новом Саду после више година и евоцирање успомена на незаборавне концерте на култним новосадским местима („Бен Акиба“, „Трема“...).

„У Новом Саду имамо сјајно тврдо језгро оних правих обожавалаца који нас прате годинама и сет листу припремамо у складу са њиховим очекивањима. Биће то путовање кроз нашу музичку историју коју смо градили заједно са својом публиком, наше победе и ломове, ожиљке и тренутке за које вреди живети, уз врхунску аудио и видео продукцију“, каже Милан Ђурђевић, фронтмен „Неверних беба“.

„Специјалне госте Дивну Љубојевић и Даниела Кајмакоског смо бирали по заједничком сензибилитету и осећају да те вечери на бини можемо да доживимо нешто посебно и другачије, како публика, тако и ми са ове стране. Страст према музици и свирању је оно што нас једнако држи заједно као и пре 25 година. Када и ако више не буде тако, неће бити ни нас као бенда“, истиче Ђурђевић. 

У плану је и албум са највећим хитовима у новим аранжманима као и снимање документарног филма у којем ће чланови групе први пут говорити о неким занимљивим детаљима из каријере.

Карте за новосадски концерт се могу купити на благајни СНП-а као и преко руководства групе, путем странице на Фејсбуку или мејла neverne.bebe.prastam@gmail.com са посебним предностима (упознавање и фотографисање са члановима састава, дискови са личном посветом).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво