Жељко Јоксимовић одушевио публику у Софији

Потпуно испуњена дворана Националног центра за културу НДК у Софији, атмосфера, амбијент налик оном у Карнеги холу и више од два сата музике. Жељко Јоксимовић је одушевио Бугаре пројектом „Два света“ који је извео на одушевљење присутних.

Жељко Јоксимовић одушевио публику у Софији Жељко Јоксимовић одушевио публику у Софији

Концерт је представљао комбинацију песама у свинг и џез аранжманима и занимљивих прича које дочаравају дубину и квалитет Јоксимовићевог пројекта Два света.

На листи изведених песама биле су нумере које је већ представио публици у Србији, Хрватској и Македонији: Не куни ме, не ружи ме мајко коју је изводио Луис, Суада „Плавог оркестра“, Све што знаш о мени Арсена Дедића, Два смо света различита Томе Здравковића и друге обраде, али и своје хитове Заборављаш, Леђа о леђа, Није љубав ствар и Милиметар, премијерно изведен у новом „оделу“.

„Хвала свима на гостопримству, дивној енергији и емоцијама које сте ми послали вечерас. Софија је град у који радо долазим и где имам много пријатеља, а овај концерт ћу памтити као један од најлепших које сам одржао“, рекао је Јоксимовић који је неколико пута морао да излази на бис јер публика није престајала да аплаудира и скандира певачево име.

Српски кантаутор се срео са великим бројем пријатеља пре и после концерта у Софији, а између осталих и са Атанасом Рајковим, директором „Вајбера“, са којим је разговарао о разним заједничким пројектима и активностима које спроводе.

Концерти Два света биће одржани и 29. новембра у Сарајеву, у дворани „Скендерија“, односно 1. децембра у Београду у Центру „Сава“.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара