Џеси Вер коначно представља ново студијско издање „Глесхаус“!

Џеси Вер је ново студијско издање најавила синглом „Миднајт“, којим се уједно вратила на сцену након две године.

Раније смо, са новог издања, имали прилике да чујемо и песме Селфиш лав, Алоун и последње објављену Сем - коју је Џеси писала у сарадњи са Едом Шираном, а говори о мајчинству и њеном супругу Сему Буроусу. Синглови Миднајт, Селфиш лав и Алоун имају и видео-спотове, а доступни су на њеном званичном Јутјуб канала.

Џеси је на новом издању сарађивала са музичким именима као што су Стинт, Кид Харпун, Феликс и Хуго Вајт (The Maccabees), већ споменути Ед Ширан, као и њен дугогодишњи сарадник и пријатељ Бени Бланко.

Како је сама открила, нови албум који доноси 12 песама у стандардном издању, односно 17 у делукс облику, се бави темама породице, љубави, бурних односа и мајчинства.

Награђивана британска музичарка је открила како име албума Гласхаус вуче инспирацију из песме Едварда Томаса - I Built Myself a House of Glass. Џеси каже како верује да је ово њено најважније издање: „Мислим да издање показује више. Видећемо да ли људи то желе. Мислим да сам напредовала, и верујем да сам спремна да заузмем 'ово је моја каријера' став.“

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво