Кајли најављује катарзичан нови албум

Нови албум аустралијске поп и денс звезде Кајли Миног у завршној је фази. Певачица открива да је атмосфера издања углавном позитивна и весела уз мало неизбежног подсећања на чињеницу да срце може да се сломи. „За мене катарзичан“, објашњава Кајли.

Кајли најављује катарзичан нови албум Кајли најављује катарзичан нови албум

Од 13. студијског издања Кајли Миног прошле су две године, а и тада су то биле празничне песме. Обожаваоци аустралијске „џепне Венере“ ужелели су се нових Кајлиних песама.

Већ у јануару могу да очекују прву посластицу - тада стиже прва озбиљна најава новог албума у виду првог сингла, открива прослављена певачица, преноси Њу мјузикал експрес (NME).

На новом албуму поп дива дотаћи ће се теме растанака и сломљеног срца, али, како истиче, то неће бити доминантно.

„Било је разних врста разилажења у протеклој години, што ће се осетити у неким песмама, али сада се осећам сјајно па је већи део албума позитиван, весео и инспиративан", објаснила је славна Аустралијанка додајући да је за њу албум катарзичан.

Међу онима који су радили на новим песмама је и Роби Вилијамс са којим је певачица већ више пута успешно сарађивала.

„Највећи део посла је готов", наводи Кајли и открива да је већ почела да размишља о турнеји, костимима, кореографији, што значи да на албум нећемо много чекати.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара