И Сија пева празничне песме, али своје!

Док се певачи широм планете спремају да објаве албуме са најпознатијим празничним нумерама или су већ почели да их представљају публици, Сија Фурлер крчка издање са оригиналним божићним и новогодишњим песмама.

И Сија пева празничне песме, али своје! И Сија пева празничне песме, али своје!

Када је обелодањено да је Сија потписала уговор о албуму са издавачком кућом „Атлантик рекордс“, мало ко је помислио да једна од најтраженијих певачица на планети спрема издање са празничним песмама.

Иако је, попут Гвен Стефани, одлуком да објави божићни албум изненадила део публике, вишеструко талентована кантауторка остала је доследна свом музичком изразу и за тачно месец дана, 17. новембра, у породавнице широм света стићи ће Сијино виђење празничне атмосфере.

Албум Everyday Is Christmas имаће 10 песама које ауторски, наравно, потписује славна Аустралијанка заједно са дугогодишњим сарадником Грегом Курстином, преноси музички портал Њу мјузикал експрес (NME).

Осим нумере по којој је назван албум, биће ту и песме Santa's Coming For Us, Candy Cane Lane, Snowman, Snowflake, Ho Ho Ho, Puppies Are Forever, Sunshine, Underneath the Mistletoe и Underneath the Christmas Lights.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 14. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара