Ширанов хит "Shape of You" досегао неслућене висине

Само у Великој Британији песма "Shape of You" бележи петоструки платинасти тираж, што заједно са онлајн куповином кроз стриминг и преузимање са разних сервиса на интернету чини укупно три милиона продатих копија.

Ширанов хит "Shape of You" досегао неслућене висине Ширанов хит "Shape of You" досегао неслућене висине

Британски певач и композитор 2017. годину започео је походом на светске топ-листе. Између осталог, 5. јануара свет је чуо песму Shape of You и од тада не престаје да лудује за њом.

Разне рекорде срушила је Ширанова песма. На путу јој се у једном тренутку нашао и Дрејков хит One Dance који је до тада био највише стримован сингл на Спотифају.

Похвале и награде нижу се из месеца у месец, a, према подацима удружења Британска фонографска индустрија (BPI), и граница од три милиона продаја је пробијена када се петоструко платинастом тиражу дода статистика продаје на интернету.

То значи да је песма Shape of You на британској листи најпродаванијих синглова само иза две нумере - Do They Know It's Chistmas? групе уметника који су се окупили као „Бенд ејд“ и Candle In the Wind Елтона Џона из 1997. године која је посвећена погинулој принцези Дајани.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи