„Слонз“ предгрупа „Шкртицама“ у Дому омладине

Супергрупа „Шкртице“ одржаће 3. новембра концерт у Дому омладине Београда, где ће пре њих наступити андерграунд рокери „Слонз“, који су се регионално прочули недавним освајањем награде за најбољи састав на утицајном „Демофесту“ у Бања Луци.

„Ценимо 'Шкртице', обожаваоци смо, и биће нам част што ћемо отворити њихов концерт. Свирка са 'Шкртицама' значи велику прилику да се покажемо пред широм публиком у Београду, јер за то немамо често шансу. Свирали смо у БиХ, Хрватској и Словенији, представили на прави начин наш рад, и сад коначно имамо прилику за то у Београду“, поручују чланови групе „Слонз“.

Шабачки састав „Слонз“ музички обрађује теме које се крећу од најапсурднијих догађаја који су оставили траг на њих, до апстрактних прича са јаком суштином, а од досадашњих наступа поред „Демофеста“ (најбољи демо-бенд и гитариста), истичу се прошлогодишњи Шабачки летњи фестивал, финале „Бунт рок мастерса 2017“, као и овог октобра „Велика рок експлозија“ у Загребу.

Басиста Ненад Тошић, певач и гитариста Никола Мијаиловић и бубњар Боривоје Тошић тренутно спремају албум првенац, који се очекује средином 2018. године.

Супергрупа „Шкртице“ ће свој истоимени, регионално хваљени, деби-албум концертно промовисати 3. новембра (21 час) у дворани „Американа“ Дома омладине Београда, за који је улазница 1.000 динара преко мреже „Евентим“.

„Дођите да се огрејемо на емоцији и на енергији у овом невремену које влада око нас и у нама. Мало да будемо заједно, да будемо солидарни у своме постојању. 'Шкртице' вас чекају да вам дају обиље смислених порука“, позива фронтмен „Шкртица“ Зоран Костић Цане.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво