Луис Капалди избацио нови сингл „Фејд“

„Фејд” је трећи сингл младог шкотског извођача, док заједно са две претходно објављене песме и четвртом „Мерси”, коју публика још увек није имала прилике да чује, чини дебитантско ЕП издање - „Блум“, које излази 20. октобра.

Продукцију сингла потписује Малај, дугогодишњи сарадник Френка Оушна.

„Велики сам обожавалац пројеката на којима је радио. Написали смо песму за један дан, док смо демо снимили дан касније. То су били баш опуштени дани“, искрен је Луис по питању сарадње са Малајем.

Фејд карактерише минимална продукција, и док сам сингл почиње као интимна бајка о љубави која је осуђена на неуспех, убрзо се гради у апсолутну „демонстрацију моћи“ баритона који краси овог младог момка.

Луис Капалди је тренутно заузет наступајући широм Велике Британије, а његова прва турнеја, која је обухватила концерте у Лондону и Единбургу, распродата је за свега десетак секунди.

Током октобра и новембра, широм европског континента, Луис Капалди ће наступати као подршка Раг'н'Боун Мену, који се публици у Србији представио на овогодишњем „Егзиту“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво