У продаји улазнице за три-де спектакл „Крафтверка“

Улазнице за концерт пионира електронске музике, групу „Крафтверк“, који ће бити одржан 24. фебруара у Комбанк арени, у продаји су.

Улазнице по цени од 3.290 динара, могу се купити на свим продајним местима „Евентима", на благајнама Комбанк арене и Билет центра Београда и путем сајта www.kombankarena.com.

Спајајући музику и перформанс, „Крафтверк“ три-де концерти представљају „Gesamtkunstwerk – потпуно уметничко дело“, истичу организатори.

Мултимедијски пројекат „Крафтверк“ покренули су 1970. године Ралф Хитер и Флоријан Шнајдер.

До средине седамдесетих година прошлог века група „Крафтверк“ стекла је међународну славу својим музичким експериментима са роботиком и другим техничким иновацијама које критичари називају „револуционарни електронски звучни крајолик“.

Њихове композиције имале су огроман утицај на читав низ музичких жанрова: од електро-музике до хип-хопа, од техна до синтпопа.

Својим живим наступима чланови „Крафтверка“ Ралф Хитер, Хенинг Шмиц, Фриц Хилперт и Фалк Грифенхаген илуструју своје веровање у одговарајући допринос како човека, тако и машине.

У Арени публика ће присуствовати јединственом концепту три-де концерта, чланови састава ће бити у специјалним оделима, њихов наступ ће пратити три-де пројекције, а сама поставка сцене биће у облику изврнутог левка, најавили су организатори.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво