"Let's Play Two", нови албум и филм „Перл џема“

Како би прославили два распродата наступа на стадиону „Ригли филд“ 20. и 22. августа 2016. године, „Перл џем“ су представили документарац "Let's Play Two" и музику из филма у виду истоименог албума.

Фронтмен групе „Перл џем“, Еди Ведер, рођен је у Чикагу и везан је за град, тим „Чикаго кабс“ и њихов стадион „Ригли филд“ који представља својеврстан спој музике и спорта.

Let's Play Two обухвата музички каталог оригиналних песама, као и различитих обрада снимљених током 25 година дуге каријере бенда. Албум у физичком и дигиталном облику доноси чак 17 песама у живом издању, изведених током поменутих наступа.

Режију документарног филма Let's Play Two потписује Дени Клинч, док су се за продукцију побринули "Monkeywrench Productions", "Tourgigs Productions", "Universal Music Publishing Group", "Republic Records", Фокс спортс, као и Велика бејзбол лига у сарадњи са компанијама "Milkt Films" и "Polygram Entertainment".

„Кроз своје филмове и фотографије волим да истражујем везу између бенда, фанова и различитих локација. Када се догоди да су главни актери твог филма чланови састава 'Перл џем', тим 'Чикаго кабс', као и 'Ригли филд', знаш да ће бити епски“, каже Клинч о филму.

Албум Let's Play Two можете пронаћи у свом PlayMPE плејеру, а у Србији је доступан преко сервиса Дизер и Гугл плеј.

број коментара 0 пошаљи коментар