"The Last Resort" остаје без Бифа, опроштај у Дому омладине

Наступ на фестивалу „Белгејд рајот“ 21. октобра за "The Last Resort", као и за све њихове обожаваоце, биће посебан – у Београду се бенд опрашта од дугогодишњег члана, гитаристе Бифа!

Британски бенд "The Last Resort" пре неколико дана објавио је на свом Фејсбук профилу да се после дуго година заједничког рада опраштају од свог дугогодишњег гитаристе Бифа. Наступ на „Белгрејд рајот фесту“, 21. октобра у Дому омладине, биће им последња заједничка свирка и последња прилика да их у овом саставу видимо на бини!

„Биф је заиста био важан члан бенда. Рој и ја свирамо са њим откад знам за себе, тако да је логично да сам јако тужан што иде. На звуку гитаре и свирачком стилу завиде му многи гитаристи пунк и 'Ои!' сцене и то је био врло важан део онога што је он доносио у бенд“, каже басиста Џеј Џеј Хаос.

"The Last Resort" су објавили и да траже гитаристу који ће га заменити, али свирачке способности нису једино што очекују од њега.

„Биф је и писао песме са мном. Има одличан слух за све оно што се у песми дешава, тако да ће ми недостајати и та његова страна... Од онога ко га буде заменио сигурно ћу тражити да учествује и у писању песама“, објаснио је Џеј Џеј.

„Оно што знам је да ће публика у Београду видети један проклето добар концерт – ми увек дајемо 100 одсто! Нисмо били у могућности да дођемо десетак година, тако да мислим да не треба да пропустите овај концерт, јер може да се деси да на следећи наступ чекате још толико“, истиче басиста британског бенда.

Трећи „Белгрејд рајот фест“ одржаће се 21. октобра од 20 часова у сали „Американа“ Дома омладине Београда, а поред поменутог бенда, на фестивалу ће наступити бендови „Биртија“, "Drink Or Die", „Жута минута“, „Штаб“ и „Цепени ћунци“.

Улазнице по цени од 1.490 динара већ су у продаји на свим продајним местима „Евентима“ као и онлајн на сајту. На дан фестивала цена улазнице износиће 1.890 динара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво