Стигао нови албум Деми Ловато, "Tell Me You Love Me"

Aмеричка певачица и глумица Деми Ловато представила је ново, шесто студијско издање "Tell Me You Love Me", претходно најављено сингловима "Sorry Not Sorry", "Tell Me You Love Me", "You Don’t Do It For Me Anymore" и "Sexy Dirty Love".

Ново издање светске звезде је испуњено емотивним текстовима, као и ефектном продукцијом која додатно наглашава предивни вокал 25-годишње Деми.

На новом албуму, Деми је сарађивала са многим именима са светске музичке сцене као што су Јонас Јеберг, Ворен Оук Фелдер, Раш Хр., ди-џеј Мастард, Џон Хил...

У стандардној верзији, албум доноси 12 песама, док се у делукс издању могу чути и три додатне.

Песма која се посебно издваја је Lonely на којој гостује Лил Вејн, а како је сама Деми открила, сарадња са њим је „право остварење сна“.

Нови албум дошао је после албума Confident из 2015. године на којем су се нашли синглови попут Cool For The Summer, Confident и Stone Cold.

Албум Tell Me You Love Me је у Србији доступан преко сервиса Дизер и Гугл плеј.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво