Стигао нови албум Деми Ловато, "Tell Me You Love Me"

Aмеричка певачица и глумица Деми Ловато представила је ново, шесто студијско издање "Tell Me You Love Me", претходно најављено сингловима "Sorry Not Sorry", "Tell Me You Love Me", "You Don’t Do It For Me Anymore" и "Sexy Dirty Love".

Ново издање светске звезде је испуњено емотивним текстовима, као и ефектном продукцијом која додатно наглашава предивни вокал 25-годишње Деми.

На новом албуму, Деми је сарађивала са многим именима са светске музичке сцене као што су Јонас Јеберг, Ворен Оук Фелдер, Раш Хр., ди-џеј Мастард, Џон Хил...

У стандардној верзији, албум доноси 12 песама, док се у делукс издању могу чути и три додатне.

Песма која се посебно издваја је Lonely на којој гостује Лил Вејн, а како је сама Деми открила, сарадња са њим је „право остварење сна“.

Нови албум дошао је после албума Confident из 2015. године на којем су се нашли синглови попут Cool For The Summer, Confident и Stone Cold.

Албум Tell Me You Love Me је у Србији доступан преко сервиса Дизер и Гугл плеј.

број коментара 2 пошаљи коментар
(понедељак, 02. окт 2017, 18:55)
Volim Demi [нерегистровани]

Demi

Album je SJAJAN, samo napred Demi!!!

(понедељак, 02. окт 2017, 16:56)
anonymous [нерегистровани]

Opet je pala u depresiju, e demi, demi, ti nisi htela andjela, tela si crnog djavola, sad kad si odabrala goreg, suze ronis, album snimas, i pijes rujni vinjak.

I patis iz dana u dan, iz godine u godinu a ne znas vise zasto. Mladost tebi u vetar prodje, a momak koga volis i koji ti treba ljubav dati, nikad ne dodje.