Овoлико интересовање за Кејва није владало нигде у свету, Арена шири капацитете

Концерт Ника Кејва и састава „Бед сидс“, предвиђен за 28. октобар у Комбанк арени, најбоље је продаван концерт целе светске турнеје Ника Кејва – све улазнице су распродате, па су организатори одлучили да због изузетно великог интересовања и захтева бројних обожавалаца који су остали без карата, прошире капацитет на горњим трибинама.

Ник Кејв и његов пратећи бенд „Бед сидс“ (The Bad Seeds) одржаће концерт у Београду у оквиру турнеје на којој представљују албум Skeleton Tree који се нашао на првим позицијама бројних светских листа слушаности, а лист Гардијан га је описао као „ремек-дело љубави и разарања“.

Претходни Кејвов наступ у Арени проглашен је за најбољи концерт 2008. године у Србији.

То је био један од најдужих концерата овог музичара који је трајао близу 150 минута при чему је Кејв више пута испуњавао музичке жеље својих обожавалаца.

Ник Кејв у Београд долази са својим дугогодишњим сарадником, текстописцем Вореном Елисом, као и групом који чине Мартин Кејси, Томас Вајдлер, Џим Склавунос, Конвеј Севиџ, Џорџ Вјестица и Лари Малинс.

Улазнице по цени од 2.990 динара могу се купити на свим продајним местима „Евентима“ и на благајнама Арене, Билет центра Београда, ТЦ „Ушће“, Дома омладине и путем сајтова: www.kombankarena.com и www.eventim.rs.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво