Глас из грла дечаку из воде: Ноћ за Милана Младеновића сутра у „Полету“!

Вече посвећено Милану Младеновићу, једном од најзначајнијих уметника бивше Југославије, биће одржано сутра, 21. септембра, од 20 часова, у Галерији „Полет“, у Цетињској 15.

На дан његовог рођења, београдски уметници ће, заједно са поштоваоцима култног југословенског састава ЕКВ одати почаст једној од највећих легенди српског и југословенског рокенрола који је оставио неизбрисив траг за многе генерације.

Вече ће отворити Душан Весић, један од од најважнијих рок-новинара Југославије 1980-их и аутор филма ЕКВ – Као да је било некад, чије ће делове публика током вечери имати прилике да види.

У музичком делу наступиће Луна Шкопеља (група која свира у част ЕКВ, „Деца из воде"), Милутин Јованчић и Дејан Хасечић (некадашњи „Блок аут“, „Човек вук"), Златко Стевановић, Јована Каприш и Александар Милисављевић (трио „Рифат“), Пеђа Тодић („Вирд фишиз“), Стефан Никетић („Ту хорсиз“), Наталија Рајковић, Младен Пецовић, Марко Краговић, Павле Павичић и Иван Деда Дедић.

Улаз је бесплатан.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи