Бернхофт 19. октобра у Београду

Бернхофт, норвешки мулти-инструменталиста и тренутно велика светска звезда, наступиће 19. октобра у београдском „Битеф арт кафеу“ у склопу „Мјузиколоџи баркафе сешнс“.

Бернхофт је соло пројекат мултиинструменталисте и композитора Јарла Бернхофта.

Овај човек-група је постао познат по својим сложеним и фасцинантним живим наступима, због чега је 2014. добио и номинацију за награду Греми за „Најбољи Р'н'Б албум“.

„Посебно сам срећан када долазим први пут у неку земљу и једва чекам да се представим Србији. Чуо сам да београдска публика изузетно воли музику и уме у њој да ужива, али и да има висока очекивања, препознаје квалитет и искрене емоције уметника. Изузетно ценим то и сигуран сам да ћемо се повезати“, поручио је Бернхофт.

Након албума Solidarity Breaks којим се позиционирао на светској музичкој сцени, Бернхофт је распродао неколико турнеја које су побрале најбоље критике како у Норвешкој, тако и широм света.

Његова јесења турнеја 2016. године је обухватила више од 30 наступа у Норвешкој, Данској, Аустрији, Швајцарској, Француској, Белгији, Холандији и Немачкој, док у Србију стиже први пут у октобру.

Након Бернхофта, у склопу серијала ће наступити једна од највећих џез звезда данашњице, Роберт Гласпер, који је први пут на турнеји са својим триом и ди-џеј Санденс.

Они у Београд стижу 22. и 23. новембра, након чега ће наступити и у оквиру љубљанског издања „Мјузиколоџи баркафе сешнс“, 24. новембра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво