„Стреј дог“, „Краљ Чачка“ и „Велики презир“ у ДОБ-у

На заједничком концерту у оквиру фестивала „Звук Београда“, који се одржава 29. септембра у београдском Дому омладине, наступиће „Стреј дог“, „Краљ Чачка“ и „Велики презир“.

„Звук Београда“ је концертно веће извођача који су пронашли своју публику, распродали концерте по највећим дворанама на нашим просторима и направили генерацијски талас рокенрола у Београду и региону, што се у овој размери није догодило још од новог таласа осамдесетих година.

Ти бендови су, између осталог, „Стреј дог“, „Краљ Чачка“ и „Велики презир“. Никада до сада ови бендови нису свирали заједно, на истом месту, на заједничкој концертној вечери.

„Идеја је да први пут ујединимо најбоље представнике целе једне рокекрол генерације, алтернативне сцене у земљи и да на тај начин уједно и промовишемо наш град као музички центар региона, што и јесте. Мотивисање бендова на овој сцени и рађање културе и традиције великих рокенрол догађаја у земљи је нешто што нам фали“, поручили су из организације фестивала.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи