„Фу фајтерс“ новим спотом приближили сазвежђа обожаваоцима

Новим синглом “The Sky Is a Neighborhood” група „Фу фајтерс“ обожаваоце је приближила следећем студијском албуму за још један корак.

„Фу фајтерс“ новим спотом приближили сазвежђа обожаваоцима „Фу фајтерс“ новим спотом приближили сазвежђа обожаваоцима

Након одличног пријема претходног сингла и спота Run, који је номинован за МТВ видео музичку награду у категорији мејнстрим рок, „Фу фајтерс“ су подједнако енергични и у новом синглу, који звучи као још једна стадионска химна бенда.

Фронтмен групе Дејвид Грол тврди да је нови сингл „звучно највећа од свих песама које су до сада снимили“. Као и претходни сингл, The Sky Is a Neighborhood наћи ће се на деветом студијском албуму бенда, Concrete and Gold.

Након педантног рада на песми The Sky Is a Neighborhood, бенд је схватио да она заслужује адекватно амбициозну визуелну презентацију, стога је Грол, уз помоћ директора фотографије, Брандона Троста, преузео и улогу редитеља.

Резултат је каледиоскопски мини-епски научнофантастични видео-рад, масиван попут аудио предлошка. То је сигурно један од најинтересантнијих спотова групе, која иза себе има вишеструко награђиване музичке спотове.

Инспирисани песмом, „Фу фајтерс“ су чак и на свом сајту лансирали апликацију која омогућава сваком њиховом обожаваоцу да уз помоћ телефона претражује сазвежђа на небу.

Албум Concrete and Gold, наћи ће се у продаји 15.септембра. Све песме на албуму заједно потписује бенд, продукцију су радили Грег Курстин (сарађивао са Сијом) и „Фу фајтерс“, а микс је радио Дарел Торп.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи