На „Бир фесту“ до сада 360.000 посетилаца

Током прва три фестивалска дана, „Бир фест“ је посетило 360.000 посетилаца. Треће вече обележили су наступи омиљених блуз, панк и рок бендова београдске публике „Котон пикерс“, „Шкртице“, „Хладно пиво“, „Забрањено пушење“, „Бркови“, „Ортодокс Келтс“.

Блузери „Котон пикерс“ отворили су програм највећег регионалног фестивала пива и музике, а потом су са бине засвирали „Бедмеш“.

Атмосферу су подгрејале „Шкртице“ са препознатљивим вокалом Зорана Костића Цанета, док су овацијама из публике дочекани гости из Хрватске, панк бенд „Хладно пиво“, предвођени харизматичним и енергичним Милетом Кекином.

Сарајевски бенд „Забрањено пушење“, преузео је место на бини, а десетине хиљада људи певало је углас серију култних хитова.

Уследио је наступ атрактивног хрватског бенда „Бркови“, а потом је провод настављен уз спој традиционалног и електронског звука на журци коју је приредио сјајни македонски музичар Кирил Ђајковски.

За крај, до четири сата иза поноћи, публика је наставила провод уз пиће и традиционални концерт бенда „Ортодокс Келтс“.

Публика вечерас може очекивати добру забаву уз „Гуд ол' бастрадс“, „Време чуда“, „Ничим изазван“, Дарка Рундека, „Гоблине“, „С.А.Р.С.“, „Кербер“ и „Атеист реп“.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво