Карата за Стингов концерт у Арени све мање

Распродат је цео партер, а велико интересовање влада и за трибине на нивоу 200 на којима су остале само више позиције за Стингов концерт, 17. септембра у Комбанк арени, саопштили су данас организатори.

Такође, у продаји више нема улазница за централне позиције на нивоу 400.

Стинг је почетком августа завршио први део своје европске турнеје концертима у Колмару, у Француској.

Други део европске турнеје наставиће 5. септембра, наступом у Бечу.

На концерту у Комбанк арени, 17. септембра, Стинг ће наступити са својим дугогодишњим сарадницима, гитаристима Домиником Милером и Руфусом Милером и бубњаром Џошом Фрисеом док ће се као специјални гости појавити Стингов син Џо Самнер и хармоникаш Перси Кардона из састава „Лест бандолерос“ (The Last Bandoleros).

Гитарски вођена турнеја "57th & 9th" започета је у Северној Америци у фебруару ове године и до сада је обишла више од 50 градова Европе, Централне и Јужне Америке и Азије.

Турнеју прате изузетни коментари обожавалаца и критичара. „Стинг приказује разноврсност, дубину и трајну роцк снагу на новој турнеји“, сматра сајт Аустин 360.

Стингов дванаести соло студијски албум под називом "57th & 9th", његов је први поп-рок пројекат након више од деценије и објављен је у новембру за „Еј енд Ем/Интерскоуп рекордс“ (A&M/Interscope Records).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи