„Бир фест“ отворио капије

У 18 часова на Ушћу су отворене капије јубиларног 15. „Бир феста“. Први концерти су почели, а током нешто пре 23 часа ватрометом је обележено отварање. Фестивал ће трајати до недеље.

На Ушћу је све спремно за почетак највећег фестивала пива и музике у овом делу Европе. Организатори се надају рекордној посети од чак 700.000 људи.

Улаз је и ове године бесплатан, а музички програм изузетно занимљив. Одвијаће се на две бине на којима ће до недеље концерте одржати 37 група.

Наступаће домаће и регионалне звезде и нека светска имена. Среду су обележили Ђорђе Давид, „Ван Гог“, „Галија“ и звезде вечери „Ејжан даб фаундејшн“.

Сутра ће наступати „Стерео Ем-Си“, још једна светска атракција и радо виђени гости Београда. Наредних дана слушаћемо домаће, регионалне и светске звезде, између осталих „Рибљу чорбу“, „Шкртице“, Дарка Рундека, „Хладно пиво“ и неизоставне „Ортодокс келтсе“.

Програм сваке вечери почиње у 18 часова, вечерас и сутра траје до два сата, а у петак и суботу до 4 сата ујутро.

Посетиоцима се препоручује да на Ушће долазе градским превозом односно пешке. За повратак се препоручују бесплатни аутобуси који ће ноћу на сваких пола сата саобраћати од Ушћа до разних делова града.

Сви услови су ту да посетиоци јубиларног београдског фестивала пива опуштено и безбедно уживају у музици и забави и у 200 пивских брендова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво