Весић: Очекујемо зараду од око пет милиона евра на јубиларном „Бир фесту“

Јубиларни 15. „Бир фест“ је пред нама... и велика очекивања организатора. Још неколико сати трајаће завршно дотеривање Ушћа, а онда почиње провод.

Градски менаџер Горан Весић рекао је за РТС да се ове године на „Бир фесту“ очекује око 500.000 људи, од чега странаца од 30 до 40 хиљада, а град Београд очекује зараду од око пет милиона евра.

„'Бир фест' је постао бренд, фестивалске манифестације су важне за развој туризма. 'Бир фест' се изборио да буде важан део туристичке понуде“, истакао је Весић.

Градски менаџер напомиње да грађани морају да воде рачуна о преварантима, који покушавају да зараде на илегалан начин.

„Трудимо се да сви посетиоци буду безбедни, безбедност је на високом нивоу, али када је велики број људи – не можете бити потпуно сигурни“, напомиње Весић.

На „Бир фесту“ су организоване две акције – рециклирање лименки и „Друштво, ко вози кући“.

„За оне који попују алкохол, организовали смо превоз. Препоручујемо посетиоцима да не долазе својим колима, организован је и јавни превоз“, наглашава Весић.

Од вечерас до недеље, „Бир фест“ врата отвара од 18 часова до раних јутарњих часова, за дане викенда програм и до четири сата ујутру.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво