„Гарбиџ“ објавио нови политички ангажовани спот

Један од најпопуларнијих алтернативних рок бендова златне ере овог жанра, „Гарбиџ“, објавио је спот за свој актуелни сингл "No Horses".

Све приходе од продаје и преслушавања сингла, као и прегледа спота, састав ће донирати Интернационалном комитету Црвеног крста до краја 2018. године.

„Приметио сам да када власт не обраћа пажњу на своје грађане, заслепљена својом похлепом, последична музика разваљује. Као што је то раније био случај са Нином Симон и Mississippi Goddam или групом 'Клеш' и Straight To Hell, No Horses ме је уверила да нисам луд и да ово заиста јесте изопачено време", изјавио је режисер спота Скот Стакеј.

Он је истакао да је текст песме заиста моћан и да је његов задатак био да дода визуелни аспект који публици „неће упропастити индивидуалну перцепцију“.

У току ове године „Гарбиџ“ је објавио и своју аутобиографију насловљену This Is The Noise That Keeps Me Awake за коју је сваки члан бенда писао одређени део приче.

Поред саме биографије, књига садржи и никад раније објављене фотографије групе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи