Вечерас ватрена бина гори уз Лучана и Карла Крејга

После чак четири године, публика „Хајнекен лавфеста“ имаће прилику да поново чује легендарног детроит техно ди-џеја Карла Крејга, који право са светске турнеје стиже на, за њега, потпуно нову локацију фестивала љубави, у односу на ону из 2013. године, а према његовим речима једва чека да види „Лавфест“ у новом руху.

Пре њега на бину ће се попети Лучано, популарни Чилеанац који по први пут стиже на „Лавфест“. Из Шпаније стиже Рик Маја, а из суседне Словеније Валентино Канзyани, продуцент чија се издања цене у целом свету.

Друго јутро ће се чекати уз Кристијана Молнара.

Мол Греб, светска атракција и ди-џеј који је готово преко ноћи стекао светску славу, вечерас отвара програм „Енерџи стејџа“. Осим њега, наступиће и Масимилијано Паљара, Мумин, а домаћа подршка биће Џеки Дегер и ди-џеј Флип, Акиоки, Петко и Швабе.

Као и увек, петак је резервисан за хип-хоп, а су ту Хорнсмен Којоти, Смоук Мардељано, Сајси Ем-Си, нишки двојац „Стерео Банана“, „Прти Би Џи“, као и новосадски „Бекфлеш“.

Најмања бина на свету „Стејџ 99“ синоћ је био посебна атракција за све посетиоце. Бина је готово све време била пуна, а 99 срећника вечерас слуша „Бијонд хаус“, испред којих ће наступити Ду, Дамир Зекири, Витанов, Огњен, а гост вечери биће им Залтан.

„Хајнекен лавфест“ је и пре почетка био распродат, а у продају је пуштен само мали број дневних улазница. Карте од 2.500 динара, као и 3.500 динара за ВИП, могу се наћи поред Инфо деска.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво