„Стерео банана“, нишки летњи плес

Нишки састав „Стерео банана“ коначно је екранизовао хит са албума „Муње небјеске“, песму „Пет до 12 синдром“.

На новом споту поновили су сарадњу са редитељем Миодрагом Мишом Игњатовићем који стоји иза већине њихових видео/радова укључујући и највеће хитове као што су Немој да знојиш технику и Мелем.

Проблем кашњења, често обележје ових простора, у новом споту третира се са типичним јужњачким шмеком и хумором по коjeм је „Стерео банана“ и препознатљива.

Спот за песму Пет до 12 синдром четврти је по реду са албума Муње небјеске који је објавила издавачка кућа „Лампшејд медија“.

Наопак и Немус настављају свој летњи плес по фестивалима широм региона, августовским наступима на „Лав фесту“ у Врњачкој Бањи, београдском „Бир фесту“, „Рок вилиџу“ у Банатском Соколцу и Панчеву.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво