Шабачки летњи фестивал од 28. до 30. јула на тврђави

Шабачки летњи фестивал ће почети у петак, 28. јула и трајаће два дана а посетиоци ће на Тврђави моћи да чују неке од најзначајнијих имена домаће, регионалне и светске музичке сцене, најавили су организатори.

Извођачи који ће обележити овогодишњи фестивал су - „Гоблини“, Дарко Рундек, „Урбан и четворка“, „Мостар севдах рејунион“, „И-плеј“, „Бабе“, „Бјесови“, „Психомодо поп“, „Кал“, „Рандом“, „Стерео Банана“, „Ларска“ и „Вива вопс“.

На ди-џеј сцени ће наступити - Магдалена, Фанкерман, Лехар, Маркус уз многобројна домаћа и регионална техно/хаус имена као што су ди-џејеви Игор Д, Никола Вемић, Дејан Милићевић, Сале, Горан Старчевић, Иван Јањић, Лаура 2000, Соул Марк, Сабџенетикс и Афтер афер.

Како наводе организатори, овогодишњи фестивал ће бити отворен концертом Дечје филхармоније на челу са диригентом Љубишом Јовановићем и солистом Јованом Кулунџијом, који ће поред класичног репертоара изводити нумере и из филмских класика.

Првог дана фестивала, присутни ће без здравствене књижице моћи бесплатно и поверљиво да се тестирају на ХИВ од 18.00 до 23.00.

Током трајања фестивала биће одржане и бројне дебате о, како се наводи, горућим друштвеним темама.

Цена улазница за први и други дан је 700 динара (800 на дан фестивала), док је за трећи дан 450, односно 600 на дан фестивала.

Комплет улазница износи 1.400 динара, односно 1.600 на дан фестивала.

Улазнице се могу купити на благајни на улазу на фестивал од 18 часова до један ујутру, на благајнама „Гигстикса“, „ДД Тикетса“, „продавницама Вин вин“ и у кафићима: „Мали метропол“, „Ле жардин“ и „Сити кафе парк“.

Организатор фестивала је „Миксер“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара