Са 4,6 милијарди пута, "Despacito" најслушанија песма на стриминг сервисима

Песма "Despacito" порториканског певача Луиса Фонсија постала је највише стримована песма до сада, свега шест месеци пошто је објављена.

Хит Despacito слушан је 4,6 милијарди пута на различитим стриминг сервисима, чиме је оборио претходни рекорд који је поставио певач Џастин Бибер песмом Sorry, наводи Би-Би-Си.

„Оно што се догодило са овом песмом је лудо“, рекао је Фонси (39), додајући да јесте желео да напише хит песму, али није очекивао да ће нумера оборити рекорд.

Певач је рекао и да му глобални успех песме Despacito даје наду у садашњу политичку климу.

Фонси је истакао да је пореклом из Порторика, а да живи у Мајамију, додајући да неке особе сада „покушавају да поделе људе“ и да „изграде зидове“.

Како је навео, песма спаја људе и културе и то га чини поносним.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво