Од сутра Летња џез академија Нови Сад – Дортмунд

Седма по реду Летња џез академија Нови Сад - Дортмунд, која се реализује као пројекат сарадње два града побратима, почиње сутра и трајаће до 22. јула.

У организацији Културног центра Новог Сада и Музичке школе „Исидор Бајић“, као и претходних година фестивал ће имати неколико програма који ће бити окренути ка новосадској јавности.

На броду „Цепелин“, 19. и 20. јула у 21 час биће организован џем-сешн, уз учешће професора и полазника Летње џез академије Нови Сад – Дортмунд, а на Петроварадинској тврђави 21. јула, испред Галерије „ИТД Радошевић“ такође ће бити одржан џем-сешн, а претходиће му концерт новосадског бенда „Соу вејз“ (So Ways).

Како је најављено, гостима Летње џез академије из Дортмунда, током њиховог боравка, биће представљен пројекат „Нови Сад 2021“ у Галерији Матице српске.

„Завршни концерт биће организован 22. јула у 20 сати у Клубу 'Трибина младих' Културног центра Новог Сада, а у концерт ће бити укључени сви музичари – учесници овогодишње Летње џез академије и професори“, наводе у Културном центру Новог Сада.

број коментара 0 пошаљи коментар