„Калт“ и „Назарет“ скромни у захтевима „Гитаријади“

Звезде овогодишње, 51. зајечарске „Гитаријаде“, британски бенд „Калт“ крајње је скроман у својим захтевима организаторима, а ништа мање нису скромни ни чланови шкотског „Назарета“.

Ијан Естбери и екипа су тражили најобичније оброке и намирнице, с тим што је наглашено да сви морају бити органског порекла, без масти и што здравији.

Бенд је такође инсистирао да, по завршетку концерта, преостала храна и пиће буду однесени најближем дому за бескућнике.

Есцајг и шоље за чај и кафу не смеју бити од пластике и стиропора.

„Калт“ је зеленим словима написао поглавље у рајдеру у којем моли организаторе да буду „што зеленији“ – да све што је могуће буде од рециклираног материјала и изричито су нагласили да свака просторија у којој бораве мора садржати одвојене контејнере за рециклажу, разврстане по природи материјала (стакло, папир, пластика и сл.).

Подржавају сваку иницијативу организатора да њихов боравак у Зајечару и сам концерт оплемене акцијом која ће донети добробит нашој планети и очувању околине.

Занимљиво је да су тражили и да особа која им буде помагала око смештаја, транспорта, кетеринга, осим знања језика и познавања града, познаје и све музичке радње.

Звезде завршне вечери „Гитаријаде“, шкотски „Назарет“, још су скромнији у својим захтевима.

Преферирају бело и црно вино и молили су за пепељаре где год закон дозвољава пушење. Највише конзумирају воду са кокосом и пију искључиво безалкохолно пиво.

Организатори наводе да је све спремно за почетак 51. „Гитаријаде“, која ће се одржати од 29. јуна до 1. јула на стадиону Краљевица у Зајечару.

Улаз на „Гитаријаду“, као и боравак у рок кампу са оброком, бесплатан је.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи