Ариљски АРЛЕММ од 16. до 30. јула

„Галија“, „Краљ Чачка“ џез састав „Нејкед“, Дивна Љубојевић и „Мелоди“ и Амира Медуњанин само су неки од извођача које ће, од 16. до 30. јула, окуптити Ариљска летња музичка манифестација АРЛЕММ.

На манифестацији ће наступати Гудачи „Светог Ђорђа“, оркестар Школе за музичке таленте из Ћуприје, београдски џез састав „Нејкед“, Дивна Љубојевић и „Мелоди“ и „Гитаринет грув систем“.

Одржаће се и „АРЛЕММ Арт фестивал“ 21. и 22. јула на острву Уски вир, на реци Рзав на којем ће наступати Амира Медуњанин, Дувачки оркестар и рок бенд под руководством Александра Седлара с Драганом Ђорђевићем-Сузукијем, „Краљ Чачка“, група „Галија“ и „Фридом“ - Џими Хендрикс трибјут бенд.

Биће приређен „АРЛЕММ Уметнички караван“ којим ће бити представљене уметничке фотографије у Ивањици, Чачку, Ужицу, Пожеги, Ариљу и на Златибору.

Ту покретну изложбу чини 18 аудио-визуелних инсталација са укупно 36 фотографија насталих током Ариљске летње музичке манифестације, наводи се у саопштењу.

Организатори АРЛЕММ-а су Министарство културе Србије, Општина Ариље, Црквена општина града Ариља и Народна библиотека Ариље.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
27° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи