Лордина „Мелодрама“ доступна и у Србији

"Melodrama", други студијски албум младе Новозеланђанке балканског порекла Еле Јелић-О'Конор, познате као Лорде, доступан је од данас и у Србији, на сервисима „Дизер“ и „Гугл плеј“.

Лордина „Мелодрама“ доступна и у Србији Лордина „Мелодрама“ доступна и у Србији

Након дуже паузе, Лорде је почетком марта ове године обожаваоцима подарила сингл Green Light и најавила излазак новог албума. Продукцију албума потписују Лорде, Џек Антонов и Френк Дјукс, а материјал је сниман у Џековом стану, и у култном студију „Електрик лејди“.

Ново издање долази после њеног изузетно успешног дебитантског албума Pure Heroine из 2013. године када је, тада шеснаестогодишња, Лорде представила свој дебитантски сингл Royals, који је пропутовао свет и радијске листе синглова.

„Први албум сам направила када сам имала 16 година и он је продрмао мој свет пре него што сам била у могућности да легално купим пиво. Преко ноћи сам почела да летим свуда. Чула сам своје певање у супермаркетима, тоалетима... Моји највећи идоли су хтели да причају са мном или чак да ми огуле кожу са врата и попију ме живу“, рекла је Лорде о искуству са претходним албумом.

Слику за омот албума насликао је Сeм Мекинис, а Лорде каже како ново издање говори о њеном првом великом раскиду везе.

Било јој је изузетно тешко да пише о овој теми и додаје: „Поносна сам на албум Melodrama. Људима ће се свидети или неће, али бар знам да више никада нећу морати да направим 'озлоглашени други албум'. Сваког дана сам захвална на ономе чиме се бавим, и да од свих живота, ви сте одлучили да промените мој“.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи