ККН с Којотом и „Епилог“ отворили „Зидић“

„Канда, Коџа и Небојша“ (ККН), појачани Хорнсманом Kojoтом и састав „Епилог“ данас после подне на „Зидићу“ Дома омладине Београда су на најбољи могући начин – бесплатном свирком за обожаваоце и пролазнике у самом срцу главног града – промовисали „Арсенал фест 07“ који ће бити одржан 22, 23. и 24. јуна у Крагујевцу.

Како што ће прве вечери „Арсенала“ 22. јуна отворити Мејн стејџ, испред Антракса“, „Кербера“ и „Ортодокс Келтса“, тако је „Епилог“ и сада започео серију промо-свирки четвртком од 13 сати „Арсенал на Зидићу ДОБ-а“.

Крагујевачки хард-рокери су се представили жестоким и затегнутим изведбама песама Рат са собом, Невоља и Шта време носи са недавно објављеног деби-албума Нова Темпоре.

ККН су присутнима подарили Веру, наду, љубав и став и поручили да Све је стало у рокенрол, били су ту и Сироти Ани и Бо, да би на крају извели Шта с' то пој'о појачани са Хорнсманом Kojoтом, као што ће то бити случај и 24. јуна када буду затварали треће вече „Арсенала“ на Мeјн стејџу, након „Шкртица“, „Скиндреда“ и Даб Еф-Икса.

„Одличан је фестивал, то да знате“, поручио је певач ККН-а Оливер Нектаријевић. На „Арсеналу“ друге вечери, 23. јуна, свирају „Репетитор“, Ана Поповић, „Тивери корпорејшон“, Дарко Рундек и бројни други.

„Арсенал“ се традиционално одржава у фантастичним просторима на отвореном – у „Кнежевом арсеналу“, бившој фабрици наоружања из 19. века, и у зеленилом богатој „Заставиној башти“, као и у оближњој рустичној „Чаурници“. Новина „Арсенала 07“ је Демолејшон стејџ, на коме ће се представити 15 перспективних извођача у избору „Београда 202“, Емисије „Бунт“ РТС-а и портала Ноиз.

За „Арсенал фест 07“, који ће бити одржан 22, 23. и 24. јуна, појединачна улазница кошта 1.300 динара, а комплет за све три вечери 2.300 динара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво