Импресивна ди-џеј постава на овогодишњем „Арсенал фесту“

„Арсенал Фест 07“ доводи бројне занимљиве иностране ди-џејеве као што су Михај Поповичу, Александер Ковалски, Џереми Рефсон а.к.а. Џереми Цунами и Мери Зи, уз домаћа имена - Боки, Марко Вуковић, Столе експеримент, Лука Вуковић, Иван Радојевић, Мене, који ће наступати на „Експлоузив ди-џеј“ сцени 22, 23. и 24. јуна.

Наступе на сцени, смештеној у рустичној згради Чаурнице из 19. века, отварају 22. јуна један од најутицајнијих израелских транс продуцената и ди-џејева Џереми а.к.а. Џереми Цунами, а поред њега ту су ди-џејеви Стојан Силбашки познатији као Столе експеримент, Сале Л&С и ди-џеј Метамајк, као и друм ен бејс екипа из Крагујевца „Софа кру“.

Други дан „Арсенала“ на „Експлоузив“ сцени је намењен љубитељима андерграунд техно звука: наступа крагујевачка екипа са "triple b2b" (back to back) сетом Данило-Марко Вајт-Бојан Рибић, а одмах после њих клабинг „пионири“ Ханки "b2b" Петар Лазовић.

Ту је и двојац Лука и Иван из организације „031 Репаблик“, као и музички продуцент Маркиз, базиран у Италији.

Вече затвара једно од највећих имена техно музике које је икада наступало у Крагујевцу - легендарни берлински продуцент и ди-џеј Александер Ковалски, препознатљив по музичкој свестраности кроз коју елегантно спаја техно с елементима дип хауса, даба и фанка.

Ковалски је изјавио да је „одушевљен“ локацијом фестивала и за ову прилику спрема један специјалан ди-џеј сет.

Завршне вечери „Арсенала“ 24. јуна, „Експлоузив“ бину отварају "triple b2b" сетом Горанче, Срећко Дивић и ДГНРК, после њих на сцену излазе Павле Јакшић и Петровић Ју, домаћин ове бине на „Арсенал фесту“, Мене (победник Бит талентс такмичења), а затим и звезда вечери, ди-џеј и продуцент пореклом из Румуније - Михај Поповичу, који је отпочео каријеру пре више од 15 година и досад издавао траке за многе цењене издавачке куће као што су „Дајнамик“, „Тулрум“, „Бедрок“.

Част да затвори овогодишњи фестивал имаће Београдски дуо Боки и Марко Вуковић, познатији по њиховом заједничком пројекту Сили хедз.

Три дана квалитетне електронске музике некима неће бити довољно, па су организатори одлучили да ове године по први пут на „Арсенал фесту“ организују званични афтерпарти на тераси Градских базена - у суботу и у недељу ујутру, од пет до 11 часова.

Поставка афтерпартија држи се у тајности и биће објављена непосредно пред почетак фестивала.

За „Арсенал фест 07“, који ће бити одржан 22, 23. и 24. јуна, појединачна улазница кошта 1.300 динара, а комплет за све три вечери 2.300 динара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво