„Канда, Коџа и Небојша“ на Зидићу испред ДОБ-а

Култни београдски састав „Канда, Коџа и Небојша“ и хард рокери „Епилог“ промовисаће предстојећи „Арсенал фест 07“ кратким бесплатним наступом у четвртак 25. маја од 13 часова на Зидићу испред Дома омладине Београда.

ККН и Епилог отварају серију „Арсенал на Зидићу ДОБ-а“, где ће се у наредна три четвртка од 13 часова бесплатним свиркама од 15-20 минута, Београђанима представити неки од извођачи „Арсенал феста“ који ће бити одржан у Крагујевцу 22, 23. и 24. јуна.   

Хард рокери „Епилог“, који су се недавно огласили деби албумом Nоvа Темporе, свирају 22. јуна прве вечери 2Арсенала“ у Крагујевцу на Главној бини, када наступају „Антракс“, „Кербер“ и „Ортодокс Келтс.

ККН са Хорнсмен Којотом затварају Главну бину 24. јуна треће вечери „Арсенала, када им претходе „Шкртице“, „Скиндред“ и „Даб Еф-Икс“.  

Друге вечери 23. јуна наступају Тхиеверy Цорпоратион, Дарко Рундек, Ана Поповић, Репетитор...

Арсенал се традиционално одржава у фантастичним просторима на отвореном – у „Кнежевом арсеналу“, бившој фабрици наоружања из 19. века, и у зеленилом богатој „Заставиној башти“, као и у оближњој рустичној „Чаурници“.

Новина „Арсенала 07“ је Демолишн стејџ на којем ће се преставити 15 перспективних извођача у избору Београда 202, емисије „Бунт“ РТС-а и портала noizz.rs.

За „Арсенал фест 07“ који ће бити одржан 22, 23. и 24. јуна појединачна улазница кошта 1.300 динара, а комплет за све три вечери 2.300 динара. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи