„Килерси“ одабрали три предгрупе за наступ на „Егзиту“

Амерички рок бенд „Килерс“ одабрао је три предгрупе за концерт 5. јула на Петроварадинској тврђави, а на главну бину „Егзита“ пре једног од највећих бендова нашег времена изаћи ће њујоршка четворка "Teachers", домаћи рок састав „Ван Гог“ и ријечки инди-рокери „Џонатан“.

Креативни мулти-инструменталисти "Teachers" стижу на Тврђаву да размрдају публику својом комбинацијом фанк и инди звукова, афро-диско утицаја и електронике, а резултат се најбоље види на њиховим недавно објављеним сингловима Ocean и Mannequin In Heat.

Њихова музика неодољиво евоцира лето, као и фанки дух седамдесетих и шаренило осамдесетих година прошлог века.

Међу њиховим обожаваоцима је и Кање Вест, чиј је хит сингл Мonster продуцирао фронтмен групе Бен Бронфман, иначе муж познате реперке М.И.А. коју је публика такође слушала на „Егзиту“.

Брофман је врсни продуцент, а за Гремија је номинован због још једне сарадње са Кање Вестом и то на нумери New Slaves.

"Teachers" су бенд који је по личном признању заљубљен у Србију, где су недавно боравили и снимали свој нови спот, те обилазили бројне споменике и архитектуру која их, како кажу, подсећа на филмове Star Wars.

Тога дана на бини ће се наћи и један од најпознатијих рок бендова са ових простора – „Ван Гог“, двоструки добитници МТВ награде.

Од објављивања првог албума 1991. године, па до данас, „Ван Гог“ је одржао енергију и и препознатљиви звук, а са сваким новим албумом, њиховој музици је додаван по још један слој, те бенд сада нуди зрео и дотеран звук, припреман са пажњом и тежњом ка перфекцији која ни у једном моменту није отупила њихову непосредност, истичу организатори „Егзита“.

Инди рок петорка „Џонатан“ из Хрватске заокружује програм за нулти дан „Егзита“.

Обожаваоци их нестрпљиво очекују, јер су регију освојили хитовима Maggie, Communicate! и Try To Get Even, а свој статус на домаћој музичкој сцени зацементирали су мини албумом To Love…, објављеним почетком године.

„Егзит тим“ ове године спојиће чак четири фестивала у Хрватској, Румунији, Србији и Црној Гори у велико „Егзит Лето љубави 2017“.

Својеврсни "Day Zero" на Тврђави биће уз „Килерсе“ 5. јула, након чега следи „Егзит“ од 6. до 9. јула.

Петодневне улазнице, које обухватају и "Day Zero", већ су у продаји по цени од 8.490 динара, док су четвородневне улазнице

За „Егзит“ (од 6. до 9. јула) у продаји по промотивној цени са 50 одсто попуста, од 6.990 динара.

Сви који већ имају четвородневну улазницу, а желе да је надограде на петодневну и тако гледају и „Килерсе“ уживо, могу да купе "Get EXITed" додатак по цени од само 1.490 динара (партер).

Они које занима само концерт „Килерса“ и "Day Zero" могу да купе и појединачне улазнице за тај дан по цени од 2.990 за партер, 4.990 за Фан пит и 12.000 динара за Голд ВИП.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво