„Урбан енд 4“ на концерту 9. маја поводом Дана Европе

„Урбан енд 4“, „Ничим изазван“, „Соулмејтс“ и „Дип стеди“ наступиће 9. маја на Тргу слободе у Новом Саду на манифестацији „Ритам Европе“, коју у част победе над фашизмом организује новосадски Студентски културни центар.

„Урбан енд 4“ на концерту 9. маја поводом Дана Европе „Урбан енд 4“ на концерту 9. маја поводом Дана Европе

Манифестација „Ритам Европе“ обухвата низ културних дешавања: изложбе, трибине, свирке и говорне програме.

Миљеник публике у Србији „Урбан енд 4“ без сумње је један од регионално најважнијих музичара, аутора и протагониста.

Пред новосадску публику донеће најбоље из готово три деценије дуге и богате каријере, започете давне 1984. године у Ријеци.

Пред Новосађене ће изаћи и бенд „Ничим изазван“.

Бенд је концентрисан на ауторску музику са крајње искреним текстовима инспирисаним љубављу, животом, разним унутрашњим дилемама, сукобима и свакодневицом која се крије иза баналности која нас окружује.

За добру атмосферу у центру Новог сада побринуће се и новосадска инструментална супергрупа „Дип стеди“ (Deep Steady) сачињена од музичара који су свирали, или свирају у саставима „Лост пропелерос“, „Рингишпил“, „Мајкросоник“, „Сајгон икспрес“, „Пролеће“, „Кило кило“, „Драм 'н зез“. Бенд свира своју верзију ска музике.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи