„Шкртице“, „Скиндред“ и Краљ Чачка на „Арсенал фесту“

Британски метал хип-хоп панкери „Скиндред“ и бенд Зорана Костића Цанета „Шкртице“ наступиће 24. јуна на централној бини крагујевачког „Арсенал феста 07“. Исте вечери на Гарден бини свираће култни кантаутор Краљ Чачка.

„Шкртице“, „Скиндред“ и Краљ Чачка на „Арсенал фесту“ „Шкртице“, „Скиндред“ и Краљ Чачка на „Арсенал фесту“

Бубњар бенда „Скиндред“ Арја Гогинс рекао је најављујући концерт да су свирали свуда по свету, али да увек постоје места која тек треба посетити и публика којој треба свирати.

„Циљ нам је да будемо све већи и већи. Знамо да на нас гледају као на један од најбољих бендова уживо... Овог пута желимо да сви дођу, послушају нас и придруже се журци“, каже бубњар.

Бенд фронтмена Бенџија Веба поседује упечатљиву способност да споји најзаразније и најтеже рифове метала са најмаснијим хип-хоп и реге грувањем, уз неопходну дозу електронике и поп сензибилитета, што се може чути и хитовима какви су Rat Race, Kill the Power, Ninja и Trouble.

Зоран Костић Цане, након три појављивања са „Партибрејкерсима“, сада први пут долази на фестивал „Арсенал“ са својом супергрупом „Шкртице“, коју чине и гитаристи Владимир Коларић Коле (Велики презир) и Борис Младеновић (Јарболи), басиста Бошко Мијушковић и бубњар Данило Луковић (Straight Mickey and the Boyz).

Као и на актуелном деби албуму „Шкртице“ (2016), бенд уживо дивље, срчано и знојаво испоручује експлозивну смесу панка, хард рока, новог таласа, хард кора и експерименталне музике.

У оквиру програма „Арсенал феста“ први пут наступа и Краља Чачка. Српски Том Вејтс, како га критика зове, наступа 24. јуна на Гарден бини.

Краљ Чачка је синоним за кантаутора Ненада Марића, који је коначно недавно овековечио свој јединствен спој бунтовничке и сањарске шансоне, блуза и џеза на хваљеном деби албуму Земља снова.

На „Арсенал фесту 07“ наступиће и 22. јуна „Антракс“, "Buzzcocks", Елвис Џексон“, затим 23. јуна "Thievery Corporation", Ана Поповић, и 24. јуна „Даб Еф-Икс“, „Урбан енд 4“, Рамбо Амадеус...

У промотивном периоду, комплет улазница за све три вечери „Арсенала 07“ кошта само 1.800 динара, док је појединачна дневних улазница 1.000 динара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво