Програм другог дана „Супернатурала“ померен за 21. мај

Састави „Лолобриђида“, „Ири Еф-Ем“, „Канда, Коџа и Небојша“, као и Никола Врањковић и Дечји хор „Чаролија“ са Леонтином наступиће другог дана фестивала „Супернатурал“ 21. маја на Ади Хуји.

Осим одличне музике, посетиоци фестивала „Супернатурал“ имаће прилику да сврате до Зелене пијаце, која ће представити аутентичну гурманску храну Србије.

Биће представљене и Зелене заједнице еколошких организација, „Велнес“ радионица капуере, јоге, масаже и радионица за децу које ће кроз игру и забаву упознати најмлађе са различитим знањима и вештинама за здравију и зеленију планету.

Све карте претходно купљене за 23. април биће важеће и 21. маја или се могу рефундирати на продајном месту „Евентима“ на којем су купљене

Цена карте за други дан фестивала „Супернатурал“ 21. мај је 600 динара и може се купити на свим благајнама „Евентима“. На дан фестивала цена карте износиће 800 динара, а за децу и родитеље је до 14 сати је бесплатан.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво