„Килерси“ најавили нове песме пред наступ у Новом Саду

Славни амерички рок бенд „Килерс“ у јуну креће на ексклузивну мини-турнеју на којој ће наступити у свега девет градова. Међу њима је и Нови Сад, где ће у оквиру спектакла „Get EXITed“ 5. јула наступити на Петроварадинској тврђави, непосредно пред овогодишњи фестивал „Eгзит“.

Та турнеја једна је од најтраженијих ове године, што доказује експресно распродат концерт у „Хајд парку“ овог јула, за који се цена карте на црном тржишту креће и до вртоглавих 700 евра.

Зато није ни чудо што су творци четири албума на првим местима топ-листа и добитници чак девет престижних награда за најбољи светски рок бенд најавили да ће пети студијски албум бити ускоро завршен, а нове песме први ће чути обожаваоци, и то уживо, већ на овој турнеји.

Брендон Флауерс, фронтмен „Килерса“ (Тhe Killers) потврдио је да албум продуцира Алан Молдер који стоји иза њиховог хит албума Sam's Town, а ту је и Герет „Џекнајф“ Ли, који је радио албуме за имена као што су У2, Роби Вилијамс, „Едиторс“, „Блок парти“ и Тејлор Свифт.

Део овог супертима је и Рајан Тедер из бенда „Ван рипаблик“ (One Republic), који је поред тога што је велики фан Килерса заједно са њима написао неколико хит песама.

Како је рекао Рони Ванучи, бубњар „Килерса“, нови албум ће бити жешћи од претходних, али и помало неистражена територија за њих, па можемо да очекујемо нешто другачији звук.

„Како бити свеж и иновативан као бенд у 2017. питање је које често постављамо. Ми само гурамо у неком правцу, а затим се вратимо и покушамо у другом. Када је свима помало непријатно, знамо да смо на правом путу“, објаснио је Ванучи.

У јануару ове године „Килерси“ су објавили видео-снимак на свом профилу на Твитер на ком се чују чак и неки фанки тактови, али нису хтели да коментаришу да ли је у питању нека од нових нумера или су једноставно необавезно свирали у студију.

Улазнице за овогодишњи спектакл "Get EXITed", где наступају „Килерси“, у продаји су по првим ценама од само 2.990 динара за партер, те 4.990 динара за Фан пит, и 12.000 динара за место на ВИП платформи

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво