„Антракс“ на „Арсеналу“ у Крагујевцу!

Легендарни треш метал састав „Антракс“ наступиће први пут у Србији 22. јуна на „Арсенал Фесту 07“ у Крагујевцу.

Бенд „Антракс“ (Anthrax) – чувен као један из велике четворке треш метал група у којој су „Металица“, „Мегадет“ и „Слејер“ – наступиће од 21 час као главне звезде на Главној бини прве вечери „Арсенала 07“.

Основан у Њујорку 1981. године, „Антракс“ је до данас прошао кроз бројне фазе деловања и промене постава, продавши у преко 10 милиона примерака својих 11 албума, на којима су забележени неки од класика треш метала какви су Madhouse, Indians, Got The Time, Caught In A Mosh, I'm The Man... или сарадња са реперима „Паблик енеми“ у Bring The Noise.

Прошлогодишњи албум For All Kings показује да бенд наставља са креативним узлетом започетим са претходним албумом Worship Music (2011), а певач Џои Беладона, ритам гитариста Скoт Иjан, бубњар Чарли Бенанте, басиста Франк Бело и соло гитариста Џон Донаjс ће и у Крагујевцу показато зашто „Антракс“ с правом сматрају за један од најмоћнијих светских метал бендова уживо.

„Радимо ово сада већ 35 година. То смо што смо, не можемо бити оно што нисмо, не фолирамо људе. То је тај наш њујоршки дух“, објашњава суштину бенда Френк Бело.

„Арсенал фест 07“ биће одржан у Крагујевцу 22, 23. и 24. јуна, и већ сада постоји могућност да се за само 1.500 динара купи тродневна улазница! Продаја иде преко мреже „Евентим“, а у Крагујевцу у Дому омладине, Дому синдиката и тржном центру „Раднички“.

Промотивни период важи само до 3. априла. Након тога тродневна улазница биће знатно скупља.

„Арсенал“ се традиционално одржава у фантастичним просторима на отвореном - „Кнежевом арсеналу“ и „Заставиној башти“, као и у оближњој рустичној „Чаурници“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара